23948sdkhjf

Ursprung – de kemiska svaren på vad livet består av

| Nytt från företagspartners | Företag EcoOnline AB

Ulf Ellervik är en återkommande och uppskattad talare och kommer tillbaka till Miljö- och Kemidagarna den 23-24 maj i Göteborg

Vi är glada att kunna presentera Miljö- och Kemidagarnas första bokning, Ulf Ellervik, som kan förklara hur kemi påverkar världen och oss människor på ett väldigt intressant och pedagogiskt sätt.  Under tidigare konferenser har Ulf föreläst om Njutning, Ond kemi och Den svåra konsten att leva: berättelser om evolution, elände och evigt liv. Årets föreläsningen kommer handla om vårt ursprung.

Mänskligheten har alltid undrat hur livet har uppstått och vi kommer allt närmare svaret. På sitt oefterhärmliga sätt lotsar Ulf Ellervik publiken genom historiens vindlande gångar fram till den absoluta forskningsfronten. Vi får de kemiska svaren på vad livet består av och hur det kan ha uppstått i jordens tidigaste barndom.

Ulf Ellervik är professor i kemi vid Lunds Universitet och har ett brinnande intresse för kultur. I sina texter och föredrag vill han knyta naturvetenskap och humaniora närmare till varandra. Ulf sommarpratade i Sveriges Radio 2012, han har varit med i Skavlan som expert och medverkat tv-serien “Grym kemi”. Ulf är även författare och föreläsningarna han haft på Miljö- och Kemidagarna baseras på hans böcker.

Event: Miljö- och Kemidagarna
Datum: 23-24 maj, 2018
Plats: Quality Hotel 11, Göteborg
Andra talare: Kemikalieinspektionen, Arbetsmiljöverket, Margareta Littorin, GA Lindberg ChemTech etc.

Läs mer och anmäl dig till Miljö- och Kemidagarna här

Nytt från företagspartners

Företag
EcoOnline AB

Drakegatan 7
412 50 Göteborg
Sverige
EcoOnline AB

Sänd till en kollega

0.118